28.02.2018 Про засідання № 1 "Розвиток природничо-математичної грамотності школярів" постійно діючого шкільного семінару-практикуму "Інноваційне середовище навчального закладу у форматі Концепції "Нова українська школа"

Традиційно у закладі проходять у лютому та квітні засідання постійно діючих шкільних семінарів-практикумів. У 2017/2018 навчальному році темою семінару-практикуму є "Інноваційне середовище навчального закладу у форматі Концепції "Нова українська школа". Так, 28 лютого відбулося перше засідання для вчителів-предметників та вчителів початкових класів.

Програма семінару включала:

І. Презентаційний блок
1.1. Мотивація та представлення теми семінару. Асоціативний кущ.
1.2. Вільний діалог. Проблеми природничо-математичної грамотності школярів.
ІІ. Практичний блок
1.1. Метод «Куб». Розвиток креативного потенціалу учнів на уроках.
1.2. Майстер-класи вчителів Перець Н.Г., Винника В.С.
1.3. Дидактичні ігри.
ІІІ. Підсумковий блок
1.1. Підсумки семінару. ФЛЕШ-меседж


У рамках семінару проведено тренінгові заняття з актуальної теми "PISA-2018" за завданнями минулих років та "Кроки STEM-освіти в освітньому просторі", заняття-тренінг з практичним психологом Петруніч К.В.
/Files/images/сем1.jpg /Files/images/сем3.jpg /Files/images/сем4.jpg /Files/images/сем7.jpgмайстер-клас вчителя біології перець Н.Г. у 9 класі /Files/images/сем9.jpg /Files/images/сем10.jpg /Files/images/сем11.jpg /Files/images/тр1.jpg /Files/images/тр2.jpgтренінг з практичним психологом Петруніч К.В. у рамках семінару
Кiлькiсть переглядiв: 124